23 august 2014 – Primul dezastru pentru Steaua lui Galca

Cand am vazut ca Galca urmeaza sa preia echipa, mi-a fost teama … iar meciul de supercupa pierdut in fata Astrei din Ploiesti (sau Giurgiu…) mi-a dat dreptate.

Cu timpul, prin rezultate pe care le-a avut, Galca a inceput sa-mi castige increderea. Primele rezultate (13 goluri in patru meciuri) din liga 1, alaturi de rezultate obtinute in preliminarii Champions League au fost de partea lui. In plus, Steaua joaca frumos, joaca in viteaza. Combina mult, paseaza frumos. Imi aduce aminte de Steaua lui Protasov.

Astazi, Costel a calcat pe bec si sunt suparat pe el. A inceput meciul intr-o formula stupida, cu Luchin si Filip in centrul apararii. Tosca in locui lui Latovlevici. Si cum, s-a gandit el sa schimbe aproape toata apararea… s-a gandit de doua ori, si a schimbat si partea dreapta a mijlocului titularizandu-i pe Breeveld si Parvulescu. Neagu, a fost si el in primul unsprezece al Stelei din aceasta seara …

Si cum acel gol primit in minutul 48 nu era de ajuns, Filip si Chipciu au fost eliminati pana la finalul partidei …

Peste 4 (patru) zile urmeaza returul cu bulgarii de la Lodogoret, si rezultatul din aceasta seara, alaturi de accidentarea lui Arlauskis nu-mi dau foarte multe sperante in perspectiva calificarii.

Si totusi, eu sper intr-o noua calificare in Liga Campionilor. Pana in seara asta aveam chiar si convingerea ca Steaua va trece de grupele Ligii Campionilor. Acum nu mai cred …

P.S : Golul victoriei a fost marcat, in poarta aparata de Nita, de catre Achim in minutul 48.

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 2 Comments

  1. Nu m-am gandit pana acum la o reconstructie la Steaua. Si totusi este o reconstructie, o reconstructie complexa, unde in ultimii 3 (trei) ani s-a schimbat totul… incepand cu (virgula) conducerea : patronul inchis, MM la fel, antrenorul a plecat, majoritatea jucatorilor de baza s-au transferat (Tatarusanu, Bourceanu, Chirches, Rusescu, Pintili, Gardos, si probabil mai sunt vreo 2-3 care imi scapa acum), sau urmeaza (Tanase, Latovlevici…).

    Chiar daca nu a fost mare scula, Piovacari a fost totusi golgheterul echipei in sezonul trecut!…

    Keseru mi-a placut in meciul cu Panduri Tg. Jiu (a jucat varf impins), sase goluri. Cu Lodogoret au castigat prin golul unui varf (Chipciu). Asta vreau, eu, de la Steaua.

    Pe vremea lui Reghe, castigau majoritatea meciurilor prin golurile fundasilor. Dar castigau… iar daca pierdeau, nu pierdeau rusinos !!?!? ca acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.