37 de ore

Este joi dimineata, si eu m-am trezit cu gandul la EURO 2016. Au mai ramas 37 de ore pana la fluierul de debut si panica, frigiderul meu inca nu este plin cu bere. Bine ca se poate comanda online.

Gandurile mele stau in felul urmator, este in natura omului sa vrea sa fie cel mai bun, sa nu fie nimeni ca el. Si sper ca asa gandesc si jucatorii selectionati de Anghel Iordanescu pentru 2016. Pentru unii dintre ei (Rat, Sanmarteam, poate si altii) este tarziu, dar pentru altii (Popa, Andone, Alibec sau Stanciu – ca sa enumar doar cativa), ei trebuie sa se gandeasca la recorduri, sa le bata …

Si fac aici referire la recordurile unor jucatori printre care Cristiano Ronaldo si Zlatan Ibrahimovic. Citeam cum cei doi se afla printre cei 7 jucatori care au marcat la trei turnee europene diferite. Si din cate am intels fiecare are marcate, in total, cate sase goluri. Oricare dintre ei ar putea deveni singurul care a marcat la patru turnee europene diferite.

Pe langa acestia, il avem golgheter al europeanelor pe Michael Platini, cu 9 reusite. Parerea mea este ca acest jucator, ar putea sa-l intreaca la europeanul urmator. Sau de ce nu, ar putea sa inscrie golul cu numarul 10 in finala.

Bafta!

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.