A dat unu’ din BZ peste mine

Da oameni buni, … se intampla aseara in jurul orelor 23:20 in Bucuresti, semaforul verde pentru pietoni. Eu traversam, iar smecherasul cu BMW-ul cotea la dreapta. Poate ca mai putin de 1 secunda  a trecut pana cand m-am trezit intins pe spate in mijlocul strazii.

Norocul meu a fost ca am avut ghiozdanul pe spate, am cazut pe el (sau am cazut in mana in prima faza, chiar nu imi amintesc). Btw, laptop-ul este in regula, n-a crapat. Convingerea mea este ca daca nu-l aveam ma loveam la spate, poate si la cap. Putea sa fie rau, puteam sa nu mai fiu astazi printre voi. Si mai am atatea de facut in lumea asta…

Ambulanta nu am vrut, am considerat ca nu sunt chiar asa de rau. A venit un “burtos”, am dat o declaratie ca nu vreau ambulanta, iar pe smecheras l-a dus la sectie pentru o declaratie, proces verbal si ce mai trebuie el sa faca. Daca pe drum s-au inteles sau nu, habar n-am. Stiu ca in mod normal pe langa sanctiunea pentru fapta caruia soferasului de BMW ii parea rau ca s-a intamplat urma sa primeasca o amenda si pentru ca nu avea talonul la el (din ce spuneau martorii pe acolo, vorbea si la telefon cand s-a petrecut fapta).

Vinovat pentru ce s-a intamplat nu este doar soferul de BMW, o parte din vina probabil ca o am si eu pentru ca nu m-am asigurat (stiu ca circula multi nebuni). O alta parte din vina o au si soferii masinilor parcate chiar pe coltul intersectiei si care au blocat vizibilitatea celui carea venea din dreapta. Sunt vinovati si politistii care le permit sa parcheze acolo, uneori chiar pe trecerea de pietoni.

Una pesta alta, sunt bine. Cu palma putin umflata si vanata. Iar pe blogul vor aparea si alte articole. 🙂

About claudiu 195 Articles
O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.