Am facut revizia la Norauto

In urma cu 18 luni va spuneam ca am facut revizia intr-un service autorizat Renault cu piese Motrio. De data aceasta am facut revizia cu 6 luni intarziere si am mers la Norautor (supermarket auto cu service, asa cum se recomanda ei). Per total, pretul reviziei m-a ajuns cu 150 RON mai putin decat data trecuta, si in plus filtrele folosite au fost MAN, iar uleiul ELF.

Interesant este ca a doua zi am gasit balta de ulei sub masina. Am mers la ei, au verificat, si s-a rezolvat. Baiatul care a lucrat nu mi-a schimbat garnitura la buson. Ramane ca pentru o garnitura de 15 bani a trebuit sa fac un drum de 15km …

Aceasta a fost a doua experienta a mea la Norauto din Bucuresti!

In alta ordine de idei, urmatoare revizie de acest gen o fac singur, iar pentru interventii mai complicate merg la reprezentanta.

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 2 Comments

  1. Pentru orice problema mica merg la un service autorizat, stiu ca dau mai mult, dar primesc servicii si produse de calitate. Noroc ca am un service autorizat la doar doi km de mine.

  2. Ultima data cand am fost la service autorizat Renault (cobalcescu in Bucuresti) mi-au spus ca sunt in organizare si nu au timp de mine. Ca s-a schimbat conducerea si bla-bla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.