Asa nu mai putem continua

Mai sunt aproximativ 3 (trei) zile pana la sarbatoarea Sfantului Craciun, si 10 (zece) zile pana cand trecem in anul 2015. A venit deci timpul pentru, sa-i spunem asa, o “introspectie”. Anul care este aproape gata nu a fost rau, nu a fost bun.

M-am lasat pe tanjeala, si asta a inceput undeva intre sfarsitul lui 2011 si inceputul lui 2012. Toate cele 12 luni ale lui 2013 mi-am spus:

nu este grav. Cand trebuie sa fie altfel, este usor sa schimbi situatia! Doar sa vrei!

Dar un vechi proverb spune: lupu’ isi schimba parul, dar naravul ba. Iar asta am simtit pe propria-mi piele in toata perioada lui 2014. Sa renunti la vechile naravuri nu este usor, iar asta nu se poate intampla de pe o zi pe alta…

Cel mai mult am suferit la capitolele organizare si determinare. Organizarea bookmark-urile din browsere, organizarea fisierelor in calculator, dar si a email-urilor. Organizarea conturilor de la diverse site-uri si mai ales retinerea parolelor… (nu doar o data a trebuit sa folosesc optiunea I forget my password, si asta la doua zile dupa inregistrare. Nici cu organizarea cartilor din biblioteca nu m-am descurcat. Organizarea colectiilor de suprize a ajung varza… Asta trebuie schimbat!!

Problema organizarii voi incepe sa o rezolv incepand chiar din seara aceasta. Urmeaza sa fac o lista cu site-urile pe care activez, sa le grupez pe categorii. Poate o sa aleg pentru ele si parole similare. Eventual sa reduc si numarul de adrese de email pe care le am. Asa voi castiga, poate, vreo 20 de minute pe zi.

Dupa aceasta voi lucra la knowledge skills. Nustiu inca cum voi facea asta, ce plan voi avea si care sunt skills pe care urmeaza sa imbunatatesc. La programare si fotografie vreau sa fiu mai bun.

Poate o las mai moale si cu filmele…

In concluzie, voi profita de ultimele 10 zile ramase din 2014 pentru a-mi planifica proiectele pe termen scurt (cele pentru 2015), dar si proiectele pe termen lung (cele pentru 2016 si 2017).

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.