Claudiu is back

… again,

Si daca ati sti de cate ori am spus asta. De atat de multe ori incat sper ca astazi sa fie ultima oara. De cand nu am mai scris si pana astazi am deschis saptamanal blogul si am inceput sa scriu o pagina, dar de fiecare data s-a terminat dupa primele trei randuri.

Si sper ca acest post va ajunge sa vada butonul de publish apasat, si probabil da pentru ca astazi sunt motivat, e septembrie 🙃

Treaba este ca e greu cu timpul, si in special atunci cand vrei sa faci multe, iar paradoxul este ca cu cat faci mai multe cu atat iti pare ca realizezi putine. E ca vorba aia pe care am aflat-o in scoala generala: cu cat inveti mai mult, cu atat iti pare ca stii mai putin. Paradox, nu?

Si orice as face, ziua tot 24 de ore are. Imi ramane doar sa-mi organizem timpul mai bine, iar o optiune pentru asta este folosirea telefonului destept intr-un mod mai eficient. Dar cum?

Buna intrebare! Si sunt sigur ca asta se poate face prin utilizarea de “apps”, pentru ca din browser-ul telefonului nu se pot face foarte multe. Si despre asta vor fi urmatoarele mele postari.

Bafta mie!!!

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 4 Comments

    1. da, da. Este.
      Cea mai mare dificultate pe care am intalnit-o este la modificarea pozelor (in special in ceea ce priveste dimensiunea lor).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.