Cum am ramas fara contul de PayPal

Never say: “That won’t happen to me.” Life has a funny way of proving us wrong…

Totul a inceput vineri seara cand am primit un email (notificare venita pe telefon) cu chitanta de plata pentru o suma de 5 USD.

Receipt for payment to Chachani, Misti y Pichu Pichu SRL
Receipt for payment to Chachani, Misti y Pichu Pichu SRL

Hopa, in pas alert la PC sa vad in browser ce s-a intamplat. La contul de paypal nu am reusit sa ma conectez, dau sa schimb parola:

We couldn’t find your email address. Please try again or select I don’t know what email address I used.

Mda, merg la mail si vad alt doua email-uri de la PP, unul din care aflu ca mi-am schimbat parola. In celalalt cei de la paypal isi exprima regretele pentru ca am decis sa inchid contul si sa renunt la serviciile lor. PANICA!!!

Iau telefonul, sun la numarul ala cu +1. Am vorbit cu robotul lor si cu doua tanti de acolo cam 27 de minute. Au facut cancel la transfer si mi-au revarsat banii innapoi pe card. Contul nu se mai poate redeschide, urmeaza sa fac altul (evident cu alta adresa de email).

Am ridicat problema cardului, daca pot sa-l folosesc pe aceelasi. Raspunsul a fost ca da, doar ca trebuie sa le trimit statements sa vada ca este al meu, si sa-l “elimine” de la vechiul cont. Am uitat sa intreb ce se va intampla cu banutii care erau in contul de PP?!

Hehe, nu s-a terminat aici! La cateva ore dupa ma paleste un gand.

Oare mail-ul este safe?

Fac sing out, apoi incerc log in. Normal ca nu a mers… Schimb parola, si acum toate par sa fie pe fagasul normal in ceea ce priveste adresa de email.

Una peste alta, eu, raman cu experienta neplacuta si mai rau este ca nu am habar de unde mi se trage. Oare unde am gresit?

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 4 Comments

      1. Recomand sa-ti schimbi numele de domeniu. “Destept” nu ti se potriveste. Nu e frumos…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.