De ce nu ii sustin cei dinaintea lor ?!

Mai sunt putin peste 100 de ore si “deschidem” europeanul din Franta, iar prin presa tot citesc despre fosti internationali care terfelesc nationala “lui Iordanescu”. N-ar putea si ei, pur si simplu, sa ii sustina? sa le ureze bafta si noroc? Si sa-i incurajeze, chiar daca nu cred in ei…

Nici eu nu cred in ei, nu cred ca vor castiga campionatul european din Franta, si nu cred nici macar ca vor juca finala. Si totusi am convingerea ca vor trece grupa, chiar de pe locul secund si ca nu vor sta la mila rezultatelor echipelor clasate pe locurile trei in cele sase grupe. In functie de adversar, au sansa lor sa treaca si de prima faza eliminatorie (abia asta ar insemna trecerea grupelor in termeni echivalenti turneelor trecute).

Eu ii sustin, si le urez BAFTA!!! Lui Ciprian “Tata”, caci cel mai probabil el va apara poarta, ii urez sa fie portarul cu cele mai putine goluri primite la EURO. Similar, celor din atacul Romaniei le doresc sa fie golgheterii campionatului! Si inca o data, HAI ROMANIAAAA!

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.