Despre aplicatia care te scoate in parc

… la agatat de fetite!

Am auzit despre aplicatia ca au fost oameni care au ajuns la spital cu piciorul sau mana rupta. Oameni care au cazut in lac, sau persoane care si-au dat demisia de la locul de munca pentru ca ei trebuiau sa mearga sa prinda creaturi virtuale.

Este vorba despre Pokemon GO care a aparut in urma cu vreo 3 zile in app storul din Romania (exista si versiunea pentru Android, dar care nu compatibila cu orice telefon pe care ruleaza Android). Am instalat si eu aplicatia asta, si ghici ce am facut ieri toata ziua. Da! Am alergat prin parc dupa pokemoni.

Ideea jocului este urmatoarea, tu este un trainer de pokemoni si te plimbi pe strada virtuala a jocului unde gasesti diversi pokemoni: te bati cu ei, ii campturezi, ii antrenezi si cresti in nivel (btw, eu am nivel 6 acum). Pokemonii ii prinzi aruncand asa numitele poke mingi (en. poke balls) pe care le gasesti la poke stopuri (en. poke stop). Pana la nivelul 5, in afara de poke mingi mai gasesti la poke stopuri si diverse oua pe care trebuie sa le clocesti pentru ca sa iese din ele un pokemon. Dupa nivelul 5, mai gasesti si diverse potiuni cu care inca nustiu ce se poate face.

Totodata la nivelul 5 te poti inscrie intr-o echipa (sunt 3 echipe predefinite) si te bati in arena cu altii jucatori. Nustiu partea asta cum functioneaza pentru ca abia aseara tarziu am facut nivelul 5, si nu am gasit arene in drumul meu spre casa.

Spor la plimbat prin parc, la prins pokemoni.

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.