Echipa fara nume, prima victorie

Echipa fara nume, sau cum s-o fi numit in timpul meciului de astazi sau in timpul meciurilor din viitor.

Ma refer la (fosta) FC Steaua Bucuresti, si spun asta pentru ca de curand patronul ei (Gigi Becali) a pierdut procesul cu MAPN-ul si nu mai are voie sa foloseasca numele, culorile sau marca Stelei din Bucuresti. Ce se va intampla in viitor, nustiu. Sunt speculatii ca vor schimba numele, si vor ramane doar cu palmaresul pe care il au incepand cu 2004 (anul cand Becali a cumparat echipa de la MAPN). In acest scenariu, o echipa noua apare si o echipa legendara dispare din peisaj … SUCKS!

Mai exista si speranta ca Gigi sa se inteleaga cu MAPN-ul si sa poata folosi in continuare numele, palmaresul, stema si culorile. Asta in schimbul unei uriase sume de bani … fapt care ar putea destabiliza, din punct de vedere financiar, echipa.

Intr-un alt scenariu, MAPN-ul ar putea cere despagubiri pentru folosirea marcii Steaua in ultimii ani, dar si cota parte din castigurile realizate pana acum. Asta ar fi cu adevarat un dezastru … financiar.

Suntem la jumatatea campionatului, iar echipa are cel putin 7 puncte avans fata de urmaritoarele ei. In mod normal ar trebui sa castige campionatul, insa echipa parca joaca din ce in ce mai slab. Sunt din ce in mai multe probleme. Se intampla acum cu Steaua cam ce s-a  intamplat in urma cu cativa ani cu echipa Timisoarei. Ceva similar (intr-o forma sau alta) parca s-a intamplat si la Craiova.

Unde ne indreptam?

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.