Eu cu genius, eu fara genius

De cand a aparut genius la emag m-am tot gandit daca sa cumpar sau nu. La inceput am crezut ca este ceva copiat din programul de loialitate de la booking. N-are nicio treaba…

In alta ordine de idei, am facut eu cu mine o sesiune de brainstorming in care am evaluat avantajele si dezavantajele programului genius de la emag. De cele mai multe ori cand comand un produs aleg ca livrarea sa se intample in Bucuresti, sau intr-o localitate din provincie unde nu este genius. De asta am ales ca-mi este bine fara genius.

Si totusi, parte din strategia mea pentru cumparaturile de black friday a fost sa activez perioada de trial pentru genius. Asa aveam sa nu mai astept doua saptamani pentru produsele pe care le cumpar de la emag. Doar ca baietii au schimbat strategia. Extras din comunicarea primita astazi:

Pentru comenzile plasate de Black Friday, vineri, 13 noiembrie, beneficiul de livrare a doua zi nu este activ, iar livrarea se va face până pe 27 noiembrie.

Perioada de incercare imi expira pe 4 decembrie, cand trebuie sa ma gandesc daca sa reinoiesc abonamentul pentru 99 de lei.

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 3 Comments

  1. Eu nu mai sunt de mult client emag. Bine, pe ei ii vizitez pentru ca au cea mai buna structura a site-ului, in rest, caut alternative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.