Experienta mea cu booking

Ai ghicit este vorba de site-ul de rezervari online booking.com !

Saptamana asta am rezervat prin ei o camera la hotel Domspats din Koln, Germania la pretul de 64 euro. A doua zi m-au sunat:

Ne pare rau, hotelul a fost overbooked si nu mai sunt camere libere.

Mi-au propus un alt hotel, situat in aceeasi zona ca cel rezervat de mine. Pretul noului hotel este mai ridicat, insa mentiunea lor a fost:

Veti plati 64 de euro precum in rezervarea initiala, iar diferenta o suportam noi.

Din cate am inteles din email-ul lor, la hotel va trebui sa platesc intreaga suma urmand ca apoi sa le trimit factura pentru a-mi deconta diferenta. Ramane de vazut cum voi recupera banutii de la ei …

Update,

A doua zi dupa ce am trimis factura de la hotel m-au sunat sa-mi spuna ca urmeaza sa analizeze cazul meu si vor lua o decizie. O saptamana mai tarziu am primit un email in care mi-au explicat metoda de rambursare a diferentei de pret dintre cele doua hoteluri. Totul a decurs conform planului, iar diferenta (de aproximativ de 62 de RON) mi-a fost returnata pe credit card.

Recomand booking.com !

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 3 Comments

  1. Acum ramane sa vad cum recuperez banutii de la ei. Am platit mai mult cu 13 euro la hotelul recomandat de ei. Revin cu update… E foarte interesant sistemul asta lor, mai ales ca nici macar nu percep comision cand faci o rezervare. Ma intreb cum castiga ei de pe urma site-ului …

  2. Am facut update la post.
    A durat aproximativ 3 saptamani pana sa recuperez diferenta de bani.

    Macar nu mi-au dat teapa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.