Formula 1 2014 – Comeback

In urma cu 6 (sase) luni, cand Campionatul de Formula 1 a inceput nu aveam niciun dubiu ca la sfarsitul lui 2014, Sebastian Vettel va cuceri al V-lea titlul consecutiv de campion (dupa cele din 2010, 2011, 2012 si 2013). Ma intrebam chiar: “Oare cine ar putea sa-l bata, macar intr-o cursa anul asta?”.

Imi propusesem totodata sa merg la cursa de la Budapesta, din 27 iulie. Ar fi fost un week-end perfect … Si iata, in 2014, Sebastian a avut rezultate dezamagitor de slabe. Nici macar la Budapesta nu am mai mers. In clasamentul pilotilor Sebastian se afla acum pe locul 6, cu 88 de puncte (cu 114 puncte in urma primului clasat).

Astazi, au avut loc calificarile pentru Marele Premiu al Belgiei, unde Sebastian a dat mici semne de revenire. El a obtinut locul 3 (trei) in calificari. Cu toate astea, el va pleca in urma celor doi piloti de la Mercedes, Rosberg si Hamilton …

Cursa de la Spa-Francorchamp are loc maine, incepand cu orele 13 si poate fi urmarita in direct pe RTV Television, sau pe Dolce Sport (pentru cei care au …). 

Astfel, ordinea pilotilor pe grila de start este : Rosberg, Hamilton, Vettel, Alonso, Ricciardo, Bottas, Magnussen, Raikkonen, Massa si Button. + coada clasamentul 🙂

Bafta Sebastian!

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.