Ganduri… aberatii… ganduri…

In urma cu o luna, spunea Marius (intr-un comentariu), ca la mine pe blog viscoleste. Viscoleste si acum pe blog (maine s-ar putea sa ploua cu mos craciuni), iar dupa jocul Simonei din noaptea asta viscoleste si mai tare. Viscoleste si in camera mea, si nu viscoleste pentru ca Simona a pierdut – viscoleste pentru ca s-a retras de la Sydney… Inca nu mi-a trecut supararea!

Ce spuneam?

Acum urmaresc jocul dintre Eugenie Bouchard si Maria Sharapova – un joc frumos, o partida in care se intalnesc doua tenismene de top 10. O partida care imi intrerupe gandurile acestui post… Nu o partida in care una dintre jucatoare pierde trei game-uri in 8 minute… iar cealalta ocupa locul 11 WTA.

Despre AUS Open nu am scris nimic pana astazi, iar Simona are meritul ei in asta. Sorana si Alexandra, au pierdut inca din primul tur – dar cu asta suntem obisnuiti (nu degeaba Soranei i se spune shopping). Alexandra, Sorana, astept mai mult de la voi! Innainte de a inchide postul vreau sa multumesc lui Marius Copil (in special pentru partida jucata impotriva lui Stan “the Man”, dar si Irinei Begu pentru ca merita 🙂

Acestea au fost gandurile de astazi…

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.