Hostvision da tepe la afiliere

Ma eu gandeam cum dupa mai bine de 4 ani de cand ii promovez am prins o singura recomandare. Acum stiu si motivul pentru care s-a intampla asta:

hostvision da teapa la afiliere.

Si spun asta pentru ca stiu sigur. Saptamana trecuta un prieten care vroia sa-si faca site m-am intrebat cum trebuie sa procedeze. Cum avea nevoie de un domeniu, dar si de hosting pentru site, i-am recomandat pe acestia (aka. cei de la hostvision).

Altfel, ma declar multumit de hostingul lor, de modul in care isi trateaza clientii. De timpul de raspuns la tichete si tot tacamnul. Sfatul meu pentru voi: tineti-o tot asa, dar revizuti programul de afiliere.

In alta ordine de idei, asa a luat nastere arta-rustica.ro, un site din Romania.

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 2 Comments

 1. Eu cu securecenter.ro m-am inteles bine pe partea de afiliere. Nu e o suma mare incasata, dar e ceva. E cel mai mult… de pe hosting, daca vrei. 🙂

 2. Buna ziua,

  Ne pare rau ca ati intampinat probleme legate de programul de afiliere.

  Pentru ca afilierea sa se inregistreze automat in sistemul nostru este nevoie sa se faca comanda de pe linkul dvs de afiliat si cookies sa fie activate.
  In cazul in care o comanda nu a fost inregistrata in contul dvs de afiliat va rugam sa ne contactati pentru a face verificari suplimentare.

  Va dorim o zi excelenta,

  Damian Ghitulescu
  Hostvision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.