In cautarea unui selfie stick

… sau telescop selfie cum s-o numi inculpatul asta.

Cam de prin februarie de cand mi-am luat telefonul de Apple, DSLR-ul de la Nikon a inceput sa putrezeasca in ghiozdanelul lui alaturi de celelalte accesorii. iPhone-ul, alaturi de bateria portabila au devenit vedetele calatoriilor mele – iar in ultima calatorie am simtit lipsa unui selfie stick.

Am achizionat o jucarie de asta in trecut, de la F64; dar este, cum sa “ti spui eu tie” draga cititorule, prea jucarie. Extins la maxim se apleaca sub greutatea telefonului lasandu-mi senzatia ca se va rupe. Colac peste pupaza (cum spunea marele povestitor Ion Creanga), nu are protectie la rotire si mereu se roteste… telefonul ajungand sa-l sustina pe el, in loc sa fie invers.

Dupa patania asta, a urmat un mic research pentru a-mi da seama cam ce vreau de la un “bat de asta” (cum ii spun batranii la tara). Pai, nu cer foarte multe. Ma astept sa imi ofere urmatoarele :

  • bratara de prindere la incheietura mainii;
  • conectare prin bluetooth (compatibil cu iPhone dar si cu Android);
  • functie de zoom;
  • protectie la rotire;
  • sa se extinda cel putin 80 de centimetrii.

In plus ar ideal unul care sa sustina si o camera foto/video.

Printre primele optiuni se numara, la pretul de 120 de RON,  Yunteng YT-1288 cu telecomanda detasabila. L-am eliminat in urma unor review-uri care clarifica faptul ca functia de zoom nu functioneaza cu telefoanele de la Apple. Pe langa asta ar mai fi varianta fara zoom, la aproximativ 100 de ron. Nu-l vreau!

La 220 ron se gaseste un Goodis Angkor. Prea scump, cautarea continua…

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.