In sfarsit un numar 10 ?!?

De la Gica Hagi si pana joi seara am tot auzit vorbindu-se de un nou numar 10 la echipa nationala a Romaniei. Si se vorbeste si tot vorbeste dar niciunul nu confirma, nu trage echipa dupa el. Imi amintesc de Adrian Mutu, un jucator cu “calitati” remarcabile, si totusi cand l-am vazut prima data intr-un joc am avut o reactie de genul: de unde a mai aparut si asta.

Desi Mutu este unul dintre golgheterii echipei nationale, alaturi de Gh. Hagi importanta golurilor celor doi nu pot fi comparata… Hagi a dat goluri la turnee finale, pe cand Adrian Mutu prin amicale sau in calificari cu echipe mici.

In amicalul jucat, joi contra Lituaniei am vazut si eu un numar 10, primul de dupa Hagi. Acest numar este Nicusor Stanciu. A fost debutul lui la echipa Romaniei, iar dupa 20 de minute de joc ne-a adus un super gol, si implicit victoria. Primul meci, primul gol si astept cu nerabdare amicalul cu Spania unde sper sa-l vad la lucru inca din primul minut. Parerea mea personala este ca va confirma.

In alta ordine de idei, Nicusor a fost al 251-lea marcator al echipei nationale iar golul lui a fost golul cu numarul 1099.

Si pentru ca eu cred in Nicusor, voi mentine aici situatia golurilor lui la echipa nationala a Romaniei:

  • 2016 (amical) Lituania
  • 2016 (amical) Congo
  • 2016 (amical) Ucraina
  • 2016 iunie 03 (amical) Romania – Georgia, minutul  49;

Meciuri unde a jucat si nu a marcat:

  • 2016 (amical) Spania
  • 2016 (euro 2016) Franta
  • 2016 (euro 2016) Albania

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.