Joi avem sport. Simona, Steaua si Astra

[Post actualizat]

A doua zi a lui Octombrie este o zi plina pentru sportul din tara noastra. Este ziua cand joaca Steaua, Astra si Simona Halep.

Chiar de la prima ora vom avea meciul Simonei de la Beijing. Simona a trecut in urma cu 12 ore de Lin Zhu cu scorul de 7-5, 6-4. Maine, Simona Halep va juca incepand cu ora 7:00 7:30 in compania jucatoarei Andrea Petkovic (nustiu unde va fi televizat meciul, sau daca va fi…). Daca va trece de Petkovic, este posibil ca in sferturi sa dea (din nou) piept cu Maria Sharapova. Simona a pierdut de fiecare data in compania Mariei …

Incepand cu orele 20:00, Digi Sport transmite in direct meciul dintre Dinamo Kyiv si Steaua Bucuresti. Iar incepand cu orele 22:00 echipa din Giurgiu primeste vizita celor de la Salzburg. Cele doua meciuri consta pentru etapa a II-a a Ligii Europa 2014. Rezultatele si clasamentul le puteti urmari aici.

*Update 01 Octombrie 2014* Zi foarte aglomerata maine la Beijing pentru Simona Halep. Ea trebuia sa joace astazi alaturi de Raluca Olaru la dublu, in compania echipei formate din Garbine Muguruza si Carla Suarez Navarro, dar organizatorii turneului au decis amanarea jocului pentru maine dupa ora 13:30.

MaSha a invis-o astazi pe Carla Suarez cu 6-1, 77-63, iar in cazul in care Simona va trece maine de Petkovic o va intalni vineri pe Sharapova in sferturi

*Update 02 Octombrie 2014, orele 10:18* Meci strans la Beijing intre Halep si Petkovic, unde Simona s-a impus in doua din trei seturi: 77-64, 5-7, 77-61.

Multa Bafta in continuare Simona!

*Update 02 Octombrie 2014, orele 21:58* Meciul dintre Steaua si Dinamo Kyiv s-a terminat cu 3-1 pentru echipa din Ucraina. Pentru Steaua urmeaza in EL dubla cu Rio Ave. Noi, in continuare avem in transmisiune directa pe Digi Sport 1 meciul dintre Astra si Salzburg.

*Update 03 Octombrie 2014, orele 00:07* 1-2 in meciul de la Giurgiu.

Clasamentul actualizat aici.

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.