Liga 1 2013 – calcule la retrogradare

Este primul an in care fac acest calcul. De ce? Pentru ca una dintre echipele care lupta pentru evitarea retrogradarii este echipa din orasul meu natal, CS Turnu Severin. Dupa ultima etapa disputata se afla pe locul 16, la patru puncte de locul 14 (primul loc neretrogradabil).

In conditiile in care mai sunt de jucat 7 etape, patru puncte par usor de recuperat; insa privind programul echipei “mele” am emotii. In urmatoarele trei meciuri Severinul are doua jocuri in deplasare, la Rapid si la CFR Cluj iar intre aceste doua meciuri primeste vizita Petrolului (echipa aflata in lupta pentru locul 2). Urmeaza un meci usor cu Gloria Bistrita echipa aflata pe ultimul loc in campionat dupa care intalnire cu Steaua Bucuresti si Pandurii Tg. Jiu – in ultima etapa vor intalni o alta echipa care lupta pentru evitarea retrogradarii, Viitorul Constanta.

Astfel, dintre meciurile grele cea mai accesibila este deplasarea de la Bucuresti cu Rapid. In opinia mea, totul depinde de acest meci… iar o victorie cu Rapid le-ar permite sa “spere” la un baraj cu Viitorul in ultima etapa.

🙁

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 4 Comments

  1. rapidul n-o mai arde bine…mai ales de cand cu salariile.
    eu sper ca petrolul sa se duca la vale…prea multa dezordine in oras de cand cu echipa asta in A…

  2. si cu toate astea Rapid-ul nu a mai pierdut de la meciul cu Dinamo. A scos egal cu Steau, CFR si parca chiar si cu Ploiestiul. Ar fi totusi vremea sa piarda 😀

    Petrolul nu se duce la vale daca isi pastreaza jucatorii, si mai ales antrenorul.

  3. Nu iti face griji, scapa pentru ca si celelalte echipe care lupta pentru evitare au meciuri grele. Succes pentru anul viitor.

  4. Sa speram ca ai dreptate George.
    Nu m-am uitat la programul celorlalte echipe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.