Liga 1 din Romania – Unde vedem clasamantul ?

Avem in Romania, trei site-uri mari si tari de sport (prosport.ro, onlinesport.ro si gsp.ro). La gsp am renuntat in urma cu vreo 5 ani cand am descoperit pentru prima data internetul pe telefonul mobil. Era un site plin de imagini, iar telefoanele de pe atunci aveau resurse limitate (nu doar hardware, dar si cele incluse in abonamentul de date). Mai folosesc de la ei doar campionate.ro – foloseam, de fapt. Incepand de anul asta au inceput sa nu mai actualizeze clasamentele la timp (sunt in urma cu 2-3 etape).

De prosport si de onlinesport m-am saturat! In primul rand datorita reclamelor care te invadeaza ca mustele vara, in al doilea rand din cauza stirilor scurte si fara nicio noima. Mai mult simt ca pierd timpul deschizandu-le.

Nu ma intereseaza scandalurile sau viata jucatorilor. Eu caut doar sa stiu ce fac ei pe teren, si care sunt rezultatele echipelor. Asa am inceput sa caut alternative, iar prima a fost livescore.com unde gasesc rezultate si clasamente actualizate. Imi ajunge pentru campionatele din “restul Europei”. Pentru liga 1, in schimb vreau mai mult. Vreau sa stiu marcatorii din fiecare meci, clasamentul golgheterilor, si de ce nu, chiar si golaverajul fiecarei echipe.

Asa am gasit liga1.ro, un site complet si actualizat in timp real. Liga1.ro, afiseaza doar trei bannere care stau fiecare linistite in coltisorul lui, nu pop-up, nu overlap, sau mai stiu eu ce alte redirecturi stupide. Un sigur regret, designul jalnic …

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.