M-am jucat si eu The-West de la InnoGames

Prin 2009 cred c-am inceput sa joc the-west, pe atunci jocul era la lumea 4, un joc care nu necesita mai mult de 20-30 de minute pe zi. Cu timpul am ajuns sa am peste 20 de caractere la the-west dintre care 12 pe lumile din Romania. Am mai jucat pe lumile din Italia, Spania, .net, dar si pe lumea beta. Asa a ajuns jocul acesta sa-mi toace aproximativ 3 ore zilnic.

Cu timpul n-am mai jucat la fel de intens, iar caracterele mele au fost sterse unul cate unul. Singurele care mai sunt online sunt cele de pe lumine : 1, 2, 4, El Dorado si Hawaii. Cel mai avansat caracter al meu este evident cel cu care am inceput, ajuns la nivelul 118, in timp ce caracterul cel mai slab dezvoltat este cel de pe lumea Hawaii, nivel 14.

The-west.ro, lumea 4 indemanarile caracterului meu
The-west.ro, lumea 4 indemanarile caracterului meu

In viitor, probabil si caracterul de pe aceasta lume imi va fi sters…

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 3 Comments

  1. Salut. Multumesc pentru urari!
    A fost o surpriza frumoasa pentru mine cand, la cateva zile dupa ce am cumparat domeniu am verificat vechimea si avea 1 an si 2 luni, + ca era deja indexat in google. La mine este de abia 9 zile 🙂
    Cum de ai renuntat la el?

  2. A fost primul meu blog cu domeniu cumparat. Din lipsa de timp, nu am reusit sa mai scriu, asa ca l-am lasat sa expire. Asteptam sa-l ia cineva ca tine, cineva caruia sa-i placa sa scrie pe el. Vei cunoaste multi oameni minunati pe blogul asta, sunt convins de asta.

    Oricum, de astazi iti urmaresc postarile. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.