Ma joc iar pe the-west.ro

Am inceput sa ma joc the-west in urma cu vreo 5 ani pe lumea 4 din Romania. Mereu mi-a placut clasa duelist axat pe arma de foc. Cu perseverenta si seriozitate in joc (ma trezeam chiar si in toiul noptii doar sa-mi pun caracterul la lucru) am ajuns repede unul dintre cei mai buni duelisti de pe lumea 4.

Mai apoi s-a deschis lumea 5, si m-am jucat si acolo. Mi-am facut caracter pe lumile 1, 2 si 3. Serverul din RO ajunsese sa aibe peste 10 lumi – eu prezent pe toate …

Am avut caractere pe lumile din Italia, Spania + server-ul de test. Eu eram peste tot. Nu a trecut mult, si am fost coplesit de atatea caractere. N-am mai jucat o perioada si caracterele mele au fost sterse, unul cate unul … NASHPA MOMENTE!

In week-end am inceput din nou sa joc, pe lumea Indiana din Romania. De data asta ma voi juca doar cand sunt acasa, si doar de pe PC-ul de acasa (promit). Despre caracterul meu mai jos :

The West - Caracterul meu pe Indiana din Romania

The West – Caracterul meu pe Indiana din Romania

Tu te joci the-west? Care este experienta ta?

2 comments

  • Am incercat sa ma joc si eu acest joc, dar nu este de mine. Eu ma joc foarte mult triviador, este un joc de cultura generala, unul foarte bun.

  • M-am inscris si eu.
    Imi place jocul. Am castigat chiar si primele doua batalii. Ce nume ai in joc sa te adaug la prieteni ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.