Ma joc iar pe the-west.ro

Am inceput sa ma joc the-west in urma cu vreo 5 ani pe lumea 4 din Romania. Mereu mi-a placut clasa duelist axat pe arma de foc. Cu perseverenta si seriozitate in joc (ma trezeam chiar si in toiul noptii doar sa-mi pun caracterul la lucru) am ajuns repede unul dintre cei mai buni duelisti de pe lumea 4.

Mai apoi s-a deschis lumea 5, si m-am jucat si acolo. Mi-am facut caracter pe lumile 1, 2 si 3. Serverul din RO ajunsese sa aibe peste 10 lumi – eu prezent pe toate …

Am avut caractere pe lumile din Italia, Spania + server-ul de test. Eu eram peste tot. Nu a trecut mult, si am fost coplesit de atatea caractere. N-am mai jucat o perioada si caracterele mele au fost sterse, unul cate unul … NASHPA MOMENTE!

In week-end am inceput din nou sa joc, pe lumea Indiana din Romania. De data asta ma voi juca doar cand sunt acasa, si doar de pe PC-ul de acasa (promit). Despre caracterul meu mai jos :

The West - Caracterul meu pe Indiana din Romania
The West – Caracterul meu pe Indiana din Romania

Tu te joci the-west? Care este experienta ta?

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 2 Comments

  1. Am incercat sa ma joc si eu acest joc, dar nu este de mine. Eu ma joc foarte mult triviador, este un joc de cultura generala, unul foarte bun.

  2. M-am inscris si eu.
    Imi place jocul. Am castigat chiar si primele doua batalii. Ce nume ai in joc sa te adaug la prieteni ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.