Mai enervant decat nimic

Titlul postului nu este decat o metafora (sau sa fie epitet?! niciodata nu le-am avut cu astea) care vrea sa exprime ceva de genul: cel mai enervant lucru din Univers.!

Ma uitam pe AXN, la Politisti Fara Frontiere (en: Crossing Lines), sezonul doi, episodul 11. Pentru cine nu stie, serialul prezinta activitatea Curtii Internationale impotriva Criminalitatii (un fel de FBI al Europei).

Imagine incluse de pe site-ul ziarulmetropolis.ro! Foloseste forma de contact daca imaginea nu este disponibila

Pentru cine stie serialul, episodul pe care l-am vazut se termina cand unul dintre detectivii ICC (Tommy) este impuscat in cap… Nu am avut rabdare sa astept inca o saptamana pentru a vedea deznadamantul, asa ca m-am uitat la episodul urmator pe internet. Cum credeti ca se termina episodul 12? Maiorul Daniel este impuscat… trei focuri de arma piept.

Acestea sunt ultimele doua episoade ale sezonului, iar toata actiunea se petrece in Franta. La asta as mai adauga faptul ca Eva se afla in Spania, pe urmele unei “fantome” (s-ar putea sa fie tatal ei, nustiu sigur), iar Dorn care merge in ajutorul ei, ramane la un moment dat cu ochii bulbucati …

Din cautarile pe care le-am facut, sezonul trei nu a fost confirmat inca. Asa ceva nu este posibil. Eu ce ma fac pana apare urmatorul sezon. ?!

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.