Preturile din Carrefour Market

Cand merg la market, am inceput sa fiu mai atent la preturi si suma de la casa. Si bine fac! S-a intamplat de cand cu colectia de cartonase Star Wars de la Carrefour.

In urma cu vreo 5 zile am mers la Carrefour-ul din Grozavesti in ideea sa cumpar cate ceva, in asa fel incat sa primesc cat mai multe pliculete cu cartonase. Am socotit eu, si ma asteptam ca la casa sa primesc 15 pliculete. Mare mi-a fost surpiza cand am primit doar 4… Suparat tare am mers la biroul de relatii cu clietii si am cerut socoteala. Dupa cateva minute in care mi-au explicat ca nu are cum sa greseasca calculatorul si ca acela este numarul de cartonase aferent cumparaturilor mele, au acceptat sa mearga cu mine la rafturi si sa numaram impreuna. Asa am primit si cele 11 pliculete pe care initial mi le-au refuzat. Am plecat multumit de acolo.

Aseara am mers la carrefour market. Nu ca sa fac prea multe cumparaturi, doar sa cheltuiesc 20 de RON pentru a primi un pliculet cu cartonase. Chiar daca nu aveam nevoie de sampon, am luat unul + cateva produse sa trec putin peste suma de 20 de ron. Cand sa platesc la casa, bonul s-a ridicat la 25,66 RON. OUCH!

Cer socoteala! Sa vina un manager de magazin…

Ce se intamplase defapt? Samponul la raft cosat 10.26 RON, la casa de marcat 15,12 RON. O diferenta de 4,86 RON … Dupa discutia cu manager-ul de magazin am primit 5 lei innapoi. Ma intreb de cate ori am trecut prin asta, si nici nu am observat!? Cati banuti am aruncat pe fereastra pana acum?! Oare cati romani se pacalesc asa?!

De regula cand merg la market nu socotesc cu exactitate la ce suma se ridica cumparaturile. Dupa intamplarea de ieri o voi face. In special cand merg la Carrefeour.

Spor la cumparaturi!

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 3 Comments

  1. urat. Eu nu calculez niciodata … nici nu ma uit pe bon. Sa mai faca ei d-astea si… ma bag sa cumpar online.
    Daca eram in Bucuresti… as fi cumparat mancarea online, in provincie… e mai greu.

  2. Eu mereu adun pe calculatorul de la telefon fiecare produs pe care-l pun in cos. Si stii de ce ? :)))

    Ca sa nu am de numarat banii la casa, ci sa-i pregatesc inainte.
    Uite ca acum stiu sa casc ochii si la astfel de evenimente neplacute cum ai patit tu.

  3. Si eu am patit multe cu Carrefour, dar mereu aveam dreptate, iar cei de acolo ma cunosteau deja, comentam si pentru 1 ban, la raft era pret mai mic, pe bon mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.