Produse de la 1 leu, de la F64

Am vazut un link pe facebook, oferte de la (un) leu, un link care ducea catre F64. L-am deschis si am vazut un card de memorie de 8GB la 1 RON. A vrut sa iau doua bucati, dar pana sa apuc sa fac comanda stocul era deja epuizat. Asa ca am luat acest card de 16GB la pretul de 29 RON (redus de la 50 de RON). Asa am facut o econimie de 21 de RON. Cardul este un Hama, clasa 10 si are o viteza de citire de 22mb/s. Nustiu cat este de grozav, dar mie imi trebuie pentru stocarea de documente si carti in format electronic.

Am gasit si versiunea de 32GB a acestui Hama, la pretul de 49 RON (o reducere de 47 RON). Chiar daca cu 20 de ron in plus as fi castigat 16GB, am ales versiunea mai ieftina pentru ca documentele pe care am de gand sa le stochez pe el au vreo 6GB si am preferat sa cumpar doua carduri mai mici, si asa sa am unul de back-up.

Alte carduri care se vand la reducere:

  • Hama de 16GB, la pretul de 47 ron (redus de la 110 ron. economie de  63 ron). Acest card are o viteza de citire de 85mb/s si o viteza de scriere de 30mb/s. In comparatie cu precedentul card Hama de 16GB, acesta este in conformitate cu specificatiile SD 3.0 si poate fi folosit la filmarile 4k. Atentie: Atentie: daca vrei sa cumperi cardul pentru aparatele foto, asigura-te innainte ca dispozitivul tau “cunoaste” standardul SDHC, el nu este compatibil cu standardele mai vechi SD.
  • Transcend de 32GB, un card clasa 6 cu o viteza de citire de 16mb/s si scriere de 6mb/s. Pretul de lista al cardului este de 120 ron, si acum il poti cumpara cu o reducere de 70 ron (49 RON). Ma uit peste specificatiile lui si incerc sa inteleg de ce ar cumpara cineva cardul asta cand pe piata exista optiuni mai bune la aceelasi pret. Cei de la F64 spun ca ar rezista la temperaturi cuprinse intre -25 si 85 grade C. Deci, daca mergi la polul nord s-ar putea sa fie o optiune buna.
  • SanDisk Ultra de 32GB. Acesta este un card clasa 10, care are o viteza de scriere de 30mb/s. Viteza de citire nu este specificata de catre producator. Acum se gaseste la pretul de 69 ron (redus de la 126 RON. Cumpara-l acum, iar economia ta este de 57 de ron). Conform site-ului F64, cardul este rezistent la apa si socuri. In plus el a fost testat la temperaturi cuprinse intre -25 si 85 grade C.

Acestea au fost reducerile la cardurile de tip SD/SDHC pe care le-am observat la F64, si care sunt valabile pana la data de 8 februarie 2015 (in limita stocului disponibil).

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.