Si cine spune ca in Romania nu se circula bine cu trenul

… mare dreptate are!

In primul rand, ai masuta pe care poti tine laptop-ul. Ai si priza sa nu ramai fara baterie. Iar atata timp cat esti singurul calator pe acel grup de 4 locuri este perfect. Treaba se complica cand mai aparul alt calator acolo. Iar daca daca are si el laptop se nasoleste situatia.

Jegul si intarzierile sunt la casa lor. Pe ruta Bucuresti – Craiova a avut o intarziere de 50 de mintute (anuntata). Calatorii care au urcat sustin ca intarzierea a fost de 75 de minute, iar previziunea este ca se vor adauga cel putin 25 de minute pana la destinatia mea finala. Noroc cu un nenea care striga “sucuri, bere rece, covrigi avem..!”. Ca vagonul restaurant l-au desfintat…

Nu mai mersesem, in Romania, cu trenul de vreo 2 ani – si atunci a fost un drum scurt, putin peste 1 ora. Iar innainte de asta … ah! a trecut atat de mult timp incat nici nu imi mai amintesc cand s-a petrecut evenimentul. Cred ca as putea spune, fara sa gresesc ca asta este a doua calatorie in ultimii 5 ani. Si totusi progrese sunt:

  • exista aceste masute
  • in vagonul in care sunt este AC (am auzit ca n-ar merge in altele…).

Si totusi, imi vreau vagonul restaurant innapoi!!! Ma auzi, bai, CFR? Vreau vagonul restaurant innapoi…

Altfel, ce pot sa va mai spun? Nu am vazut blatisti, nu am vazut (ma scuzati pentru limbaj) nespalati, si nici lume cu bagaje mai multe decat sa poata duce. In plus, nenea controlorul a trecut de mai multe ori prin vagonul meu, probabil sa supravegheze linistea si ordinea. Si a fost chiar hazliu omul de fiecare data cand am intrat in vorba cu el.

In alta ordine de idei, parerea mea este ca, se indreapta inspre bine lucrurile in tarisoara asta romaneasca. Dar parca prea cu viteza melcului …

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.