Sport

Mereu am fost pasionat de recorduri, scoruri si clasamente, si de mic copil mi-am dorit un site cu rezultate sportive. Ultima data am incercat ceva pe acest site, dar nu mi-a iesit si l-am lasat in paragina. Am incercat sa urmaresc rezultatele din Formula 1 2014, rezultatele campionatului mondial din Brazilia si preliminariile pentru EURO 2016.

Nu stiu daca am dat gres din lipsa de timp, din indolenta sau datorita lenii care ma cuprinde zilnic. Ori cunostintele de programare imi lipsesc… Oricum ar fi, cert este ca nu-i usor. E greu, dar se poate si multi o demonstreaza, iar asta ma face sa perseverez din nou si din nou.

Voi incepe pe paginile acestui blog sa urmaresc rezultatele echipelor romanesti participante in Europa League 2014. Este vorba despre Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti. Succesul acestui fapt il veti judeca voi, cititorii blogului meu.

[Update 18 ianuarie 2016] In martie ar trebui sa inceapa campionatul de formula 1. Voi dedica o intreaga sectiune acestui eveniment. Aceasta este promisiunea mea pentru voi. Multumesc!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.