UEFA Champions League 2014 – 2015, colectia online

Unicredit, sponsorul oficial al Champions League ne prezinta colectia virtuala Panini Uefa Champions League 2014 – 2015.

Albumul pe hartie inca nu s-a lansat – mai avem de asteptam pana in jurul zilei de 15 octombrie. Intre timp conecteaza-te pe site-ul Unicredit si incepe colectia cu o versiune preliminara a¬†albumului. Versiunea preliminara a albumului iti ofera 42 de “adezive” de colectionat: 32 de staruri si 10 echipe (ultimele castigatoare ale Uefa Champions League).

Cele 42 de adezive virtuale se pot obtine doar prin activarea codurilor promotionale distribuite de Panini si Unicredit pe diverse site-uri sau prin newsletters. Ele nu sunt disponibile prin activarea codurilor de pe spatele adezivelor pe care le gasesti in pliculetele Panini.

Unicredit, UCL virtual 2014 2015

Pentru a obtine mai multe pliculete virtuale invita-ti prietenii sa se alature colectiei virtuale Panini de la Unicredit. Pentru fiecare prieten invitat primesti 1 pachet virtual (3 adezive virtuale). La 5 (cinci) prieteni invitati primesti un bonus de la 4 (patru) pachete virtuale.

Continua sa inviti prieteni, iar la 10 prieteni invitati primesti un bonus de 5 (cinci) pachete virtuale.

Mai mult, verifica saptamanal contul tau, poti primi pachetele gratuite. Bafta !

Pentru inregistrare urmeaza acesta pagina, sau lasa-mi un comentariu si iti trimit invitatie. Asa primesc si eu un pliculet gratis.

349 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.