Ultima zi a campaniei activeaza plata cu 1 click

Este vorba de campania de la emag, prin intermediul careia primesti un voucher de 40 de RON. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi produse de la emag (in valoare minima de 150 ron) prin intermediul aplicatiei de mobil si sa efectuezi plata cu un card VISA. Totodata trebuie sa activezi si plata cu 1 click.

Iata pasii pe care trebuie sa ii parcurgi:

 • Descarca aplicatia de mobil emag (daca nu o ai);
 • Alege produsele dorite si adauga-le in cos;
 • Alege modalitatea de plata prin card bancar VISA;
 • Activeaza plata cu un click si achita produsele dorite.

As simple as that !!!

Acum vine partea mai grea, motivul pentru care nu am profitat de campanie pana acum. Ce sa cumpar?! Stiu ca pot gasi ceva de care sa am nevoie in casa (mai ales la casa noua)… Iar mai incolo urmeaza sa cumpar frigider si masina de spalat. Tot emag par sa aibe cele mai bune oferte, astfel voucher-ul cu pricina este bine-venit.

M-am uitat dupa lenjerii de pat, majoritatea pe care le-am gasit interesante vin fara cearsaf de pat… Aiurea!

Asa m-am orientat catre carti de dezvoltare personala. Mai invat si eu cate ceva 🙂

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has 5 Comments

 1. A beneficiat cineva de oferta e-Mag “plata cu 1 click”?
  Mai exact sunt curios daca exista persoane care au incercat si au si reusit utilizarea aplicatiei pentru mobil in perioada 13 nov-15 nov. Eu am incercat sa lansez o comanda de pe platforma pentru android in intervalul specificat, dar a fost imposibil.
  Personal, am avut sentimentul ca sunt protagonistul unei mari pacaleali, sau pentru a fi mai radical, un beneficiar al unei “reclame mincinoase” avand ca scop doar promovarea unor servicii, nu neaparat si acordarea beneficiilor promise. Din pacate au implicat in aceasta campanie chiar institutii bancare serioase prin care s-au promovat (vezi VISA, ING) si a caror imagine consider ca a fost stirbita prin asemenea practici. Dar asta e treaba lor…
  La sesizarile mele repetate, e-Mag-ul, desi initial prin operatorii din call center, a recunoscut o problema in sistem care urma sa se remedieze in cel mai scurt timp, in final nu a mai recunoscut nimic….Culmea ironiei … dupa trei zile de la prima mea sesizare privind nefunctionarea aplicatiei, nu isi mai recunosc nici o vina, dar imi ofera “ajutor” un voucher de 40 ron, in locul celui pe care l-as fi putut obtine in urma utilizarii aplicatiei. Nu au inteles ca pentru mine si probabil ca si pentru alte persoane, nemultumirea principala nu era neaparat legata de beneficiile financiare pe care le ofereau si pe care le-am “ratat” din cauza deficientei tehnice, ci era vorba de atitudinea lipsita de respect fata de client. Intelegeam ca aplicatia are ceva probleme si nu se putea utiliza daca ar fi existat o minima comunicare eficienta. Mai concret cred ca era foarte simpla publicarea unui banner prin care sa anunte problema tehnica si eventual sa isi ceara si ceva scuze…nu sa te lase sa iti pierzi timpul si sa iti consumi nervii incercand sa le bagi bani in buzunar. Ar fi fost o dovada de minim respect fata de noi clientii. Cu o saptamana inainte am trait o experienta aproximativ similara. Am comandat la acelasi magazin online un voucher cadou, dar… din cauza unor probleme tehnice neanuntate a fost livrat dupa mai mult de 24 de ore de la comanda si plata, desi in descrierea produsului se specifica cu privire la livrare ca se realizeaza in cateva minute. Atunci mi-au inchis gura cu un voucher de 10 lei…dar macar si-au cerut si scuze.
  Cred ca ar fi timpul sa inteleaga si comerciantii nostri ca unii clienti isi doresc si o bruma de respect si nu sunt dispusi sa accepte chiar orice umilinta din partea lor. Poate ca daca suntem mai multi care luam atitudine fata de practicile lor vom reusi sa ii determinam sa nu mai aplice tot felul de politici de majorare a preturilor fix inainte de o mult trambitata reducere, sa faca super oferte care de fapt sunt o mare pacaleala sau situatii de genul celor intamplate mie si descrise mai sus.
  Eu intentionez sa ma adresez autoritatilor competente pentru a clarifica aceasta situatie si … daca mai exista vreo urma de dreptate pe lumea asta … macar sa le fie scazut putin profitul. Poate ca la una, doua, … o suta de astfel de sanctiuni ca urmare a sesizarilor noastre vor reactiona si vor aborda cu mai multa atentie si respect relatia lor cu clientii.
  Ca o concluzie, daca sunt persoane care au avut aceleasi probleme ca si mine legate de aceasta campanie si doresc sa se alature demersului meu , pot lasa un mesaj pe adresa de mail respectclientul@gmail.com. De asemenea si persoanele cu pregatire juridica care sunt dispuse sa ofere un sprijin benevol acestei cauze sunt binevenite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.