Voi cum va organizati activitatea din 2 parale si alte programe de afiliere?

Chiar daca sunt de mult prin Romania, nu mi-au placut niciodata programele astea de afiliere. Mereu am avut impresia ca sunt ca firmele alea de recrutare care “au mai multe proiecte”, dar ei defapt nu au mare lucru de oferit. Iar cand mergi la ei la interviu nici macar ei nustiu pentru ce te-au chemat acolo.

Chiar si asa, in urma cu cateva saptamani am inceput sa dau, programelor de afiliere, mai multa atentie decat de obicei. Mai exact, programelor oferite de cei de la 2 parale, si cei de la profitshare. La prima vedere as putea spune ca cei de la profitshare imi plac mai mult.

Cu cei de la 2 parale am o problema mare. Am observat ca azi o campanie este activa iar maine (sau peste o saptamana, doua, trei…) campania nu mai este activa. Si se intampla asta cu multe dintre campaniilor lor. Eu cum ar trebui sa procedez cand asta se intampla? Sterg postarile in care promovat campaniile lor? La un moment dat campaniile pe care le promovez se vor inmulti (daca voi decide vr’odata sa fac asta) si atunci cum mai stiu ce si cand am promovat?

Din acest punct de vedere campaniile celor de la profitshare mi se par mai stabile decat cele de la 2 parale. Probabil si motivul pentru care imi place mai mult programul lor.

Voi aveti tone de fisiere excel in care notati campaniile pe care le promovati, si cand? Stergeti link-urie cand campaniile respective devin innactive?

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

This Post Has One Comment

  1. Eu inca ma consider la inceput cu afilierea. Eu promovez haotic, dar mi se par mai ok 2parale ca bonificatii.
    Si cu PF ma inteleg bine, dar… merge mai greu treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.