Weekend-urile finalei – Finala Ligii Campionilor si Finala Cupei Romaniei

Maine, 25 mai 2013 pe stadionul Wembley din Londra se va disputa finala cu numarul 58 a celor mai bune echipe din Europa. Acesta este al XXI-lea sezon de cand numele competitiei a fost schimbat in UEFA Champions Legue.

Astfel, sambata cu incepere de la 21:45 (ora Romaniei) vom avea in premiera, in finala, o confruntare intre doua echipe din Bundesliga, Borussia Dortmund si Bayern Munchen.

Castigatoarea finalei va intalni castigatoarea Europa League, Chelsea in UEFA Super Cup (data la care se va disputa acest meci nu a fost inca decisa).

Sapte zile mai tarziu, de ziua copilului, atentia noastra se va indrepta inspre finala Cupei Romaniei, cand, cu incepere de la ora 20:45 se vor intalni FC Petrolul Ploiesti (echipa condusa de Cosmin Contra) si CFR 1907 Cluj (echipa condusa de Eugen Trica). Ambii antrenori sunt se afla in fata castigarii primului trofeu ca antrenor.

Update :

Meciul dintre cele doua echipe din Germania (Borussia Dortmund si Bayer Munchen) s-a terminat cu scor de 2 – 1 pentru Bayern, care ajunge astfel la 5 trofee castigate.

Related Posts

claudiu

O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.