De unde luati pozele pentru blogurile voastre?

Jurnalul meu de aberatii
Sursa poza: cchsvoice.org

Vreau sa incep acest post prin a va multumi ca imi urmariti acest jurnal de aberatii.

Probabil ati observat, de curand am schimbat tema blogului, defapt am schimbat mai multe teme in ultimele 2 saptamani cateva dintre ele nerezistand mai mult de 1-2 ore. Am cautat o tema care sa fie responsive si care sa nu fie foarte stricta in ceea ce priveste featured images.

Mai este aproximativ o luna si jumatate pana cand blogul destept.net face 3 anisori, motiv pentru care am hotarat ca este cazul unei “curatenii generale”. Asa am ajuns sa iau la puricat toate postarile incepand cu martie 2013. La majoritatea am corectat greselile de ortografie pe care le-am vazut… Cateva dintre ele au fost sterse, altele au fost mutate in alte categorii. Au mai ramas cateva in Uncategorized, dar nu-i bai ca le vine si lor randul. Multe dintre categorii au disparut, si mai sunt cateva care urmeaza sa dispara.

Un lucru nu imi da inca pace, este vorba de pozele pentru featured images. Pe majoritatea le-am copiat de pe alta site-uri (unde s-a putut am mentionat si sursa). Doua intrebari ma tin treaz noaptea: este asta suficient ca sa nu se considere ca incalc drepturi de autor? ar trebui sa contactez owner-ul site-ului de unde am luat poza si sa-i cer acordul scris sa incarc poza la mine?

Voi cum procedati cu imaginile pe care le puneti pe blog? De unde le luati?

About claudiu 195 Articles
O prezenta ocazionala in web-ul romanesc.

5 Comments

  1. Incerc sa le fac eu sau daca nu… sa le editez. Nu imi iese mereu, dar macar incerc. De multe ori… Google Images si atat. Nici n-ajung pe site-ul respectivului.

  2. Cand nu am timp sa pun poze din colectia proprie cred ca apelez ca mai toata lumea la google/images de unde incerc mereu sa citez sursa daca aceasta este disponibila sau continutul este sub vreun copy right. Daca e share la liber cu vreun watermark nu fac magaria sa il sterg, il las acolo unde este si aia e.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.